Gerçek Taraf | Samsun Haber

Gerçek Taraf | Samsun Haber

Son Dakika Samsun Haberleri

Samsunspor Haberleri ve Gelişmeler

Samsun Güncel Haberleri

Yerel Haberler ve Analizler

Türkiye ve Dünya Gündemi

Bugün Samsun'da Yaşanan Olaylar

Samsun Hava Durumu ve Trafik Bilgileri

Son Dakika: Samsun'daki Sıcak Gelişmeler

Samsunspor Transfer Haberleri

Yerel Seçimlerde Samsun'un Gündemi

Gerçek haber halktan Taraf
35,9811 %0.26
37,3568 %-0.09
44,7926 %0.25
Ara
Gerçek Taraf / Samsun Haber GENEL Karabük'te koronavirüsle mücadele eden sağlık çalışanları unutulmadı

Karabük'te koronavirüsle mücadele eden sağlık çalışanları unutulmadı

KARABÜK (AA) - Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede fedakarca görev yapan Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık çalışanları çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Hastane yönetimi, yaklaşık 850 çalışana, Hemşireler, Ebeler ve Anneler Günü ile Ramazan Bayramı dolayısıyla çeşitli hediyeler ile fidan verdi.

Hastane yöneticilerine de hastane başhekimi Nihat Yılmaz tarafından plaket verildi.

Başhekim Yılmaz, AA muhabirine, sağlık çalışanlarının koronavirüsle mücadelede fedakarca görev yaptığını belirterek, "Bize çok yardımcı oldular. Hepsine minnettarız. En azından hatırlanmaları onları mutlu etmiştir inşallah." dedi.

Başhemşire Sibel Gül de salgın süresince tüm sağlık çalışanlarıyla hastalara en iyi şekilde bakmak için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyledi.

Hastane çalışanlarının bu süreçte çok yorulduğunu vurgulayan Gül, "Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Hem Anneler Günü hem Ramazan Bayramı hem de ebeler ve hemşireler haftası kapsamında onlara elimizden geldiğince hediyelerini vermeye çalıştık. Herkese çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Karabük'te koronavirüsle mücadele eden sağlık çalışanları unutulmadı
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *