Gerçek haber halktan Taraf
35,9360 %0.03
37,5175 %0.2
45,1117 %0.23
Gerçek Taraf / Samsun Haber SAMSUN Samsun'da Çipli Kimlik Kartı Başvuruları Başladı

Samsun'da Çipli Kimlik Kartı Başvuruları Başladı

 

İlçe nüfus müdürlüğünü ziyaret eden 19 Mayıs İlçe Kaymakamı Yavuz Güner, Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Meclis Üyeleri ve daire amirlerine çipli kimlik kartları hakkında bilgi veren nüfus müdürü Ramazan Akkoyun; ’’ Vatandaşlarımızın tüm bilgileri tek kart haline gelecek. Hayatımız kolaylaşacak’’ dedi.

Hayırlı olsun temennilerini ileten İlçe Kaymakamı Yavuz Güner açıklamasında;‘’ Her değişiklikte bazı sıkıntılar yaşanabilir, sıkıntıları en aza indirerek bu kartların dağıtımını sağlarsak, hem vatandaş açısından hem de bizim açımızdan mutluluk verici bir çalışma olacaktır.’’dedi.

Başkan Topaloğlu, yeni kimlik kartı başvurusu için geldiği 19 Mayıs ilçe Nüfus Müdürlüğünde yaptığı açıklamada, çipli kimlik kartı uygulamasının yerinde bir proje ve halkın güvenliği açısından oldukça önemli olduğunu ifade etti.

"Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak kolay taşınabilir, taklit, tahrif, dolandırıcılık ve sahteciliğe imkân vermeyen, biyometrik unsurlar da içeren, kredi kartı boyutlarında tasarlanan yeni çipli kimlik kartları geçen yıl Kırıkkale’de başlayan pilot uygulamanın ardından tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde de başlamış bulunmaktadır. Hayırlı olmasını dilerim." dedi

 
Samsun'da Çipli Kimlik Kartı Başvuruları Başladı
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *