Gerçek haber halktan Taraf
38,1708 %0.04
43,9989 %0.69
4.127,40 % 1,24
6.748,30 % 1,24
86.622,71 %1.769
Gerçek Taraf SAMSUN Samsun'da 2. Hat Dolmuş Şöförü Terör Estirdi

Samsun'da 2. Hat Dolmuş Şöförü Terör Estirdi

Samsun'un İlkadım ilçesinde dolmuş şoförü, yaya A.Ç.'ye çarptıktan sonra kırılan aynasının parasını istemesi üzerine bıçakla saldırarak yaraladı. A.Ç., hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlkadım İlçesi Reşadiye Mahallesi Osmaniye Caddesi'nde 50 yaşındaki A.Ç.(50), yaya olarak yürürken yanından geçen dolmuş ayna kısmından kendisine çarptı. 

Bu sırada araçtan inen dolmuş şoförü kırılan aynasının parasını yayadan istedi. A.Ç., dolmuşun kendisine çarptığını ileri sürerek aynanın parasını vermek istemedi. Öfkelenen dolmuş şoförü bıçakla A.Ç.'ye saldırıldı.  Sırtından, sol omzundan, elinden ve başının arka kısmından bıçaklanarak yaralanan A.Ç., 112 Acil Servis ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.  Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *