AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatında, ilçe kongresi öncesi delege seçimleri heyecanı yaşandı. Parti binasında gerçekleştirilen seçimlerde 61 mahalleden 400 delege belirlendi.
AK Parti'nin Olağan Kongre seçim takvimi çerçevesinde düzenlenen delege seçimlerine katılım yüksek oldu. İlkadım İlçe Başkanlığı'nda yapılan seçimde üyeler, mahallelerini temsil edecek delegeleri seçmek için sandığa gitti. Seçim, 6. Olağan İlçe Kongresi'nin bir parçası olarak gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Ersin Kasap ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, parti binasına gelen üyelerle yakından ilgilendi.
Seçimlere Yoğun Katılım
Seçime, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, önceki dönem belediye başkanları ve parti teşkilatlarının yöneticileri katılım sağladı. İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz ve önceki dönem il başkanlarıyla birlikte çok sayıda partili de oy kullanarak seçim sürecine katkıda bulundu.
Başkan Kasap: Coşku ve Heyecan Yüksek
Delege seçimlerinin sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirten İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, yoğun katılımın AK Parti'nin ilk günkü heyecanını yansıttığını vurguladı. Kasap, "AK Parti, milletin bağrından çıkmış, gücünü milletten alan bir partidir. Bugünkü coşkulu katılım, partimizin demokrasiye ve milletin iradesine verdiği önemin göstergesidir," dedi. Kasap, seçimlerin İlkadım ve Samsun için hayırlı olmasını temenni ederek, hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.