Gerçek haber halktan Taraf
36,4592 %0.37
38,1983 %-0.2
96.458,36 %0.073
2.750,75 %2.556
3.438,13 0,27
5.621,33 0,26
Ara
Gerçek Taraf SAMSUN HABER Samsun'da Kar Topunun İçine Taş Koyup Tramvaya Attılar

Samsun'da Kar Topunun İçine Taş Koyup Tramvaya Attılar

Samsun'da kendini bilmez birkaç kişi, yaptıkları kar toplarının içine taş koyarak seyir halindeki tramvaylara attı. Taş bulunan kar topları tramvaylara zarar vererek araçların servis dışı kalmasına neden oldu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, tramvaya atılan taşlı kar topu nedeniyle aracın camının kırıldığını ve seferden çekildiğini duyurdu.

Belediyeden Uyarı Geldi

Samsun Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şehirde etkili olan kar yağışıyla birlikte bazı kişilerin tramvaya taş sıkıştırılmış kar topları attığını belirtti. Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Hepimiz çocuklar gibi sevinelim, kar topuyla eğlenelim kabul. Ama kar topunun içine taş sıkıştırıp tramvaya atılınca çok da eğlencelik bir durum kalmıyor. Ne yazık ki tramvay camımıza atılan kar topu nedeniyle aracımızın camı kırılmış ve hangara çekilmiş durumda. Bir süre şehrimize hizmet veremeyecek. Sözde eğlence için bir tane ‘SERVİS DIŞI’mız var maalesef..."

Tramvay Seferlerinde Aksamalar Yaşanabilir

Camı kırılan tramvay bakıma alınırken, seferlerde geçici olarak aksama yaşanabileceği bildirildi. Yetkililer, vatandaşları toplu taşıma araçlarına zarar vermemeleri konusunda uyardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *