Ardından Genel Merkez binasına giden heyet burada MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile toplantı salonunda bir araya geldi. Yaklaşık 1 saat süren toplantıya MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve 25. Dönem Samsun Milletvekili Hüseyin Edis’te eşlik etti.
Samsun’da kongre sürecini tamamladıklarını ifade eden MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Tüm teşkilatlarımız ile genel merkezimiz ve sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyin emir ve talimatlarını almaya geldik” dedi.
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ise, Samsun’da kongre sürecinin başarılı şekilde tamamlandığını ifade ederek, gündemde yaşanan konular ile ilgili yöneticileri bilgilendirdi.
Ziyaretin sonunda ise MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’ye Samsun’un simgesi olan Atatürk Anıtı büstü hediye etti.