Gerçek Taraf | Samsun Haber

Gerçek Taraf | Samsun Haber

Son Dakika Samsun Haberleri

Samsunspor Haberleri ve Gelişmeler

Samsun Güncel Haberleri

Yerel Haberler ve Analizler

Türkiye ve Dünya Gündemi

Bugün Samsun'da Yaşanan Olaylar

Samsun Hava Durumu ve Trafik Bilgileri

Son Dakika: Samsun'daki Sıcak Gelişmeler

Samsunspor Transfer Haberleri

Yerel Seçimlerde Samsun'un Gündemi

Gerçek haber halktan Taraf
35,9788 %0.24
37,2468 %-0.43
44,6772 %0
Ara
Gerçek Taraf / Samsun Haber SAMSUN Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Bizim Patronumuz Halkımız

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Bizim Patronumuz Halkımız

 

Başkan Yılmaz, Asarcık ilçesinde muhtarlarla istişare toplantısında bir araya geldi. Belediye meclis üyelerinin de yer aldığı toplantıda söz alan Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, MHP'li belediye olmalarına rağmen Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden hiçbir zaman mahrum kalmadıklarını ifade ederek Başkan Yılmaz'a ve ekibine teşekkür etti.

 

MHP'Lİ BAŞKAN KILAĞUZ: “YUSUF BAŞKANIMIZ AYRIM YAPMADI HİZMET YAPTI”

   Kılağuz,"Büyükşehir Belediyemiz 2014 yılından beri ilçenin ihtiyacı olan yol ağının yarısını bitirdi. Ne zaman bir ihtiyacımız olsa sıkıntıya düşsek anında Yusuf başkanımızı aradık o da anında bizlere geri dönüş yaptı. Kendisine ilçemize verdiği katkılardan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

 

“BİZİM PATRONUMUZ HALKIMIZ, MİLLETİMİZİN HİZMETKÂRIYIZ”

    Kılağuz'un ardından söz alarak muhtarlara seslenen Başkan Yılmaz, "Allah ağzımızın tadını bozmasın. Burada siyasi ön yargılardan uzak Asarcık'ımızın menfaatlerini önümüze koyduk ilçemizin neye ihtiyacı varsa gündüz demedik çözmek için çalıştık. Çünkü bizim bu makamlara gelirken bir tek derdimiz vardı o da halkımıza hizmet. Biz halkımızın beyi değil hizmetkârıyız. Asıl olan hizmettir. Muhtar da belediye başkanı da hepimiz aynı amaç için bu makamlardayız. Bizim patronumuz halkımız" diye konuştu.  

 

 3 YILDA 26 MİLYON TL YATIRIM

   Asarcık'ın yıllarca hizmetten mahrum kaldığını ifade eden Başkan Yılmaz,"2014 yılında halkımıza biz söz verdik. İl Özel İdareleri zamanında hizmetten mahrum kalan köylerimizi ihya edeceğiz diye. Çok şükür sözümüzü tuttuk, tutmaya da devam ediyoruz. İlçemizde sorumluluk alanımızda olan grup yollarımızın yarısını bitirdik. Önümüzdeki kalan süre içerisinde de sıcak asfalta kavuşmayan bir köy yolu bırakmayacağız. Sizler rahat olun arkanıza yaslanın" dedi. Başkan Yılmaz,3 sene içerisinde Büyükşehir Belediyesi olarak Asarcık’a 26 milyon TL yatırım yapıldığını da sözlerine ekledi.

 

    Toplantı sonrası çeşitli köy yollarında incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz ,köylülerden gelen saanen keçi talebine de kayıtsız kalmadı. Büyükşehir Belediyesi'nin Vezirköprü İlçesi'nde dağıttığı keçileri hatırlatan köylüler aynı kırsal kalkınma desteğinin Asarcık ilçesinde de yapılmasını istediler. Bunun üzerine Başkan Yılmaz, Vezirköprü'ye bağlı Boğazkoru Mahallesi Muhtarını arayarak Vezirköprü'nün Asarcık'a da örnek teşkil ettiğini söyledi. İnceleme sonrası Başkan Yılmaz Asarcık Belediyesi ve Asarcık AK Parti ilçe Başkanlığını ziyaret etti.

 

 
Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Bizim Patronumuz Halkımız
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *