Gerçek haber halktan Taraf
35,9976 %0.22
37,2320 %-0.56
44,6905 %-0.07
Ara
Gerçek Taraf SAMSUN Mail order yöntemiyle 2 Milyon lira dolandıran 8 kişi yakalandı

Mail order yöntemiyle 2 Milyon lira dolandıran 8 kişi yakalandı

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, mail order yöntemiyle dolandırılık yapan organize suç örgütüne operasyon düzenledi.

Aralık 2022 tarihi itibarıyla takip başlatan Jandarma Ve Polis ekipleri, 8 şüpheliyi izlemeye başladı.

Şüpheli şahısların başkalarına ait kredi kartlarının kullanılması suretiyle mail order ödeme yöntemi ile Samsun, Ordu, Ankara ve Amasya illerinde bulunan işyerlerinden alışveriş yaptıkları, yapılan alışverişte almış oldukları eşyaları ucuz fiyata piyasaya satarak toplamda 1 milyon 800 bin TL gelir elde ettikleri tespit edildi.

Eşzamanlı yapılan arama neticesinde, çeşitli dijital materyaller ele geçirilmiş ve organize suç örgütü mensubu 8 şüpheli şahıs yakalandı.

Mail order yöntemiyle 2 Milyon lira dolandıran 8 kişi yakalandı
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *