İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğini vurgulayarak, ilçeyi birlik ve beraberlikte örnek bir ilçe haline getirmek için çalıştıklarını belirtti. Kurnaz, "Sivil toplum kuruluşlarıyla ortak akıl yolunu benimseyerek İlkadım’a en iyi hizmetleri sunacağız" dedi.
Kavak Büyükçukur Derneği Programında Konuştu
Başkan Kurnaz, Kavak Büyükçukur Mahallesi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen programa katıldı. Programda yaptığı konuşmada Kurnaz, vatandaşların taleplerine yönelik projeler üretmenin önemine dikkat çekti. Dernek üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan, organizasyonu düzenleyen Dernek Başkanı Murat Başaran’a ve Belediye Meclis Üyesi Davut Yolaydın’a teşekkür etti.
“Ortak Akılla En Güzel Hizmetler Sunulacak”
Kurnaz, konuşmasında şunları ifade etti:
"İlçemize hizmet ederken sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ediyoruz. Bu iş birliği, en doğru projelere ulaşmamızı sağlıyor. Vatandaşlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla kurduğumuz güçlü bağlar sayesinde İlkadım’da büyük bir aile olmayı başardık. Bu bağları daha da güçlendirerek İlkadım’ı hak ettiği seviyeye taşıyacağız."
Sivil Toplumun Önemi
Başkan Kurnaz, sivil toplum kuruluşlarının belediyelerin vatandaşlarla etkili iletişim kurmasında önemli bir köprü olduğunu vurguladı. Bu bağlamda, ilçede hayata geçirilecek projelerde toplumsal talepleri esas alarak hareket ettiklerini belirtti. İlkadım Belediyesi’nin, sivil toplum iş birlikleriyle ilçenin geleceğini şekillendirmeye devam edeceği ifade edildi.