Samsun’da bu hafta en çok konuşulan gelişmeler arasında Atakum’da düzenlenen uyuşturucu operasyonu ve Karadeniz’de kaybolan balıkçılarla ilgili gelişmeler öne çıktı.
Atakum'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Kişi Gözaltına Alındı
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Atakum ilçesinde belirlenen bir adrese operasyon düzenledi. Yapılan baskında 2 bin adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.
Operasyonda M.C. (21), M.D. (19), S.A. (21), Y.A. (16) ve S.D. (26) isimli 5 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılar, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kayıp Balıkçılardan Acı Haber Geldi
Karadeniz’de kaybolan balıkçılardan biri olan Halil Kayış’ın cansız bedeni sahilde bulundu. Yetkililer, diğer kayıp balıkçılar için arama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.
Bölgedeki ekipler, denizden ve kıyı şeridinden arama çalışmalarına devam ederken, yetkililerden yapılan açıklamada vatandaşların olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmaları yönünde uyarılar yapıldı.