Gerçek haber halktan Taraf
38,2500 %0.07
43,9519 %-0.39
4.209,09 % -0,01
6.881,86 % -0,01
87.386,45 %0.871
Gerçek Taraf GÜNDEM Uğur Dündar'dan İsmail Küçükkaya ve ortak yayın için ilk yorum

Uğur Dündar'dan İsmail Küçükkaya ve ortak yayın için ilk yorum

Gazeteci Uğur Dündar, Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayınındaki 3 dakikalık sürenin yetersiz olduğunu belirtti. Dündar, moderatörlük teklifini kabul etmesine rağmen sosyal medyadaki tepkiler üzerine sonradan geri adım attı.

Gazeteci Uğur Dündar, Binali Yıldırım- Ekrem İmamoğlu canlı yayınına ilişkin ilk değerlendirmesini sosyal medyadan yaptı.

Dündar, Twitter'dan İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünü üstlendiği programda adaylara verilen 3 dakikalık sürenin yetersiz olduğunu söyledi.

Ne olmuştu?

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ortak canlı yayın için Uğur Dündar'ı teklif etmiş CHP Adayı Ekrem İmamoğlu da bu ismi kabul etmişti. Dündar ise teklifi önce kabul etmiş; ancak sonrasında moderatörlükten sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine çekildiğini açıklamıştı.
Kaynak: İnternet Haber

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *