Gerçek haber halktan Taraf
35,9105 %-0.09
37,4251 %0.18
44,9579 %0.09
Gerçek Taraf / Samsun Haber GÜNDEM Adnan Oktar: Gazze'deki Saldırıları 15 Günde Durdururum

Adnan Oktar: Gazze'deki Saldırıları 15 Günde Durdururum

Adnan Oktar, devam eden mahkemesinde ilginç ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gazze'deki saldırıları 15 gün içinde durdurabileceğini iddia eden Oktar, bunu gerçekleştirmek için cezaevinden çıkmasına gerek olmadığını da söyledi. Oktar, "Devlet bana görev verirse, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını 15 gün içinde durdururum. Cezaevinden çıkmam gerekmiyor, bir oda ayarlasalar yeter" ifadelerini kullandı.

8 Bin 463 Yıllık Hapis Cezası Onandı

Adnan Oktar, organize suç örgütüne yönelik açılan davanın baş sanığı olarak 8 bin 463 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Yargıtay tarafından bu ceza onanmış ve Oktar'ın liderlik yaptığı suç örgütü hakkındaki karar kesinleşmişti. Mahkeme sürecinde Oktar'ın sık sık yaptığı sansasyonel açıklamalar, kamuoyunda dikkat çekmeye devam ediyor.

"Cezaevinden Çıkmama Gerek Yok, Bir Oda Ayarlasalar Yeter"

Oktar, duruşma sırasında yaptığı konuşmada, İsrail ve Filistin’deki dindar grupları tanıdığını belirterek, Gazze’deki çatışmaları sona erdirebileceğini ileri sürdü. Şaşkınlık yaratan bu iddiasında, "15 gün içinde savaşı durdururum. Cezaevinden çıkmam gerekmiyor, bir oda ayarlasalar yeter" dedi. Ayrıca, gençlerin mutluluğunu artırmak ve Türkiye'yi bayram havasına sokmak gibi hedefleri olduğunu da dile getirdi.

Oktar’ın Açıklamaları Kamuoyunda Yankı Buldu

Oktar’ın bu sözleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Özellikle Filistin-İsrail çatışmalarına yönelik iddiaları, dava sürecinin en ilginç anlarından biri olarak kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *