Gerçek haber halktan Taraf
36,1223 %0.17
37,6624 %0.71
45,0917 %0.46
Ara
Gerçek Taraf GENEL Zahide Yetiş'in kadına şiddete karşı verdiği tepki tartışma yarattı

Zahide Yetiş'in kadına şiddete karşı verdiği tepki tartışma yarattı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) gerçekleşen 'Kadına Şiddet Araştırma Komisyonu' toplantısında Zahide Yetiş'in "Kadına yönelik şiddet desek de kadınlar da bunu yapıyor" sözleri tartışma yarattı. Bu sözler üzerine DEM Partili vekiller, komisyonu terk ederek "Çok cinsiyetçisiniz" şeklinde tepki gösterdi. Bu olay, kadına şiddet konusundaki farkındalığı artırmak adına önemli bir gündem oluşturdu.

Zahide Yetiş'in Tartışmalı İfadeleri

TBMM'deki 'Kadına Şiddet Araştırma Komisyonu' toplantısında konuşan Zahide Yetiş, "Kadına yönelik şiddet desek de kadınlar da bunu yapıyor" ifadeleriyle tepki çekti.

CHP'li Vekillerin Tepkisi

CHP'li milletvekilleri, komisyonda Zahide Yetiş'in sözlerine tepki göstererek komisyonu terk etti.

Komisyonun Durumu

TBMM Kadına Karşı Şiddet ve Ayrımcılığı Araştırma Komisyonu, bu tartışmalı sözlerin ardından gergin bir atmosfere sahne oldu.

DEM Partili Vekillerin İstifası

Zahide Yetiş'in ifadelerine karşı tepki gösteren DEM Partili vekiller, komisyonu terk ederek protesto gerçekleştirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *