Gerçek Taraf | Samsun Haber

Gerçek Taraf | Samsun Haber

Son Dakika Samsun Haberleri

Samsunspor Haberleri ve Gelişmeler

Samsun Güncel Haberleri

Yerel Haberler ve Analizler

Türkiye ve Dünya Gündemi

Bugün Samsun'da Yaşanan Olaylar

Samsun Hava Durumu ve Trafik Bilgileri

Son Dakika: Samsun'daki Sıcak Gelişmeler

Samsunspor Transfer Haberleri

Yerel Seçimlerde Samsun'un Gündemi

Gerçek haber halktan Taraf
36,0017 %0.29
37,4020 %-0.01
44,7493 %0.14
Ara
Gerçek Taraf / Samsun Haber GENEL 15 Temmuz gazisi Hasar Yaşar, "o gece" yaşadıklarını anlattı:

15 Temmuz gazisi Hasar Yaşar, "o gece" yaşadıklarını anlattı:

TOKAT (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine karşı koyarken yaralanan 37 yaşındaki Hasar Yaşar, "O gece polis ve vatandaşlara hedef gözetilmeden ateş ediliyordu. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın." dedi.

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında İstanbul'daki Çengelköy Karakolu önünde yaralanan ve hastanedeki tedavisinin ardından memleketi Tokat'ta ameliyat edilen Hasan Yaşar, AA muhabirine, 15 Temmuz'da Çamlıca Camisi inşaatında çalıştığını söyledi.

Darbe girişimi gecesi saat 22.00 sıralarında yaşananlardan haberdar olduğunu belirten Yaşar, "Daha sonra Cumhurbaşkanımızın halkı sokağa davet ettiğini öğrendim. Köprüye inmeye karar verdim. İnerken Çengelköy'de polis karakolunun tutulduğunu gördüm. Karakola ateş ediyorlardı. Halkla beraber direnirken şarapnel parçalarıyla ayağımdan yaralandım. Beni hastaneye götürmüşler, orada tedavi gördüm." diye konuştu.

Darbe girişiminin milletin karşı koymasıyla önlenmesinin sevincini yaşadıklarını vurgulayan Yaşar, "Allah'a çok şükür, devletimiz bu işin üstesinden geldi. Her zaman devletimizin yanındayız, her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Hain FETÖ terör örgütü üyelerinin asılmasını istiyoruz. Cumhurbaşkanımızın yanındayız. O gece polis ve vatandaşlara hedef gözetilmeden ateş ediliyordu. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın." ifadelerini kullandı.

15 Temmuz gazisi Hasar Yaşar, "o gece" yaşadıklarını anlattı:
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *