Gerçek haber halktan Taraf
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
6.665,68 % 0,33
84.990,56 %0.372
Gerçek Taraf EKONOMİ Bahri Kesici, Havacılık Sektöründe İyi Derecedeyiz

Bahri Kesici, Havacılık Sektöründe İyi Derecedeyiz

Samsunlu bürokrat Bahri Kesici, havacılık sektöründeki gelişmeleri vurgulayarak Türkiye'nin ulaşımda önemli bir ilerleme kaydettiğini belirtti. Özellikle, kendi uçağını üretme projesine dikkat çekerek, bu hedefe ulaşmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

ULAŞIMDA ÇAĞ ATLADIK

Samsun İnternet Medya Grubu (İMG) kısa bir süre önce Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü görevine getirilen Samsunlu bürokrat Bahri Kesici'yi makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Türkiye'nin ulaşım sektörünün her alanında son 15 yılda çağ atladığını bu başarının havacılık sektöründe de kendisini gösterdiğini belirten Kesici; 'Bugün tüm dünyanın konuştuğu havayolu şirketimiz var. Avrupa'da 3. sırada yer alıyoruz. Avrupa'nın en büyük havaalanının ülkemizde yapılıyor olması bu alanda hangi noktalara geldiğimizin açık göstergesi olmuştur.' dedi.

KENDİ UÇAĞIMIZI ÜRETECEĞİZ

Sivil havacılık kurumu olarak kendi bütçesi olan, sıkı denetimlerle ve konusunda uzman bir ekiple çalıştıklarını ifade eden Kesici; 'Havacılık sektörü en ufak bir hatayı kabul etmeyen ve her konu da hassas çalışılması gereken bir alan. Bizler de bu hassasiyetlere dikkat ederek ve ince eleyip sık dokuyarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hükümetimizin 2023 yılı hedeflerinde bildiğiniz gibi kendi uçağını üreten bir Türkiye projesi var. Bizler de bu projenin gerçekleşmesinde rol almak ve ülkemizi çok daha büyük hedeflere ulaştırmak için yolumuza tam gaz devam ediyoruz.' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *