Gerçek haber halktan Taraf
36,4362 %-0.03
38,2520 %-0.32
88.400,00 %-0.792
2.458,70 %0.912
3.413,59 0,01
5.581,21 0,01
Ara
Gerçek Taraf SAMSUN Serkan Akyüz 'Necattin Demirtaş, adaletli bir başkan değil!'

Serkan Akyüz 'Necattin Demirtaş, adaletli bir başkan değil!'

İlkadım Belediyesi’nde sözleşmeli personel alımı mecliste oylamaya sunuldu. Akrabalarının işe alınması için isim veren meclis üyeleri oylama sırasında salondan çıkarak oy kullanmadı.

İlkadım Belediyesi’ne alınan 68 sözleşmeli personellerin maaşları, meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi.

AKYÜZ, "DEMİRTAŞ ADALETLİ BİR BAŞKAN DEĞİL"

AK Parti Grubu adına mecliste konuşan Serkan Akyüz “Grubumuz olağanüstü meclis toplantısına katılmayacak. Daha öncede olduğu gibi tutumumuzu koruyoruz. Sözleşmeli personel alımını adaletli bulmuyoruz. Belediye başkanın adaletten uzak, İlkadım’da yaşayan 350 bin kişiyi hiçe sayarak kayırmacı bir tutum sergileyerek, kişisel çıkarlarıyla yetkilerini kullanmasıdır. Bu tutum içerisinde olan bir başkanın 31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde, milletimiz başkanın yetkilerini elinden alacağı inancımız var” dedi.

DEMİRTAŞ, "BANA TERÖRİST DEMEYENLERİ İŞE ALDIM"

AK Partili Meclis Üyesi Serkan Akyüz’ün bu açıklamasına cevap veren İyi Partili İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş, “Tüm ülkede 500 Bin kişi sözleşmeli yapıldı. AK Partili bir sürü belediyede sözleşmeli personel alımı yaptı. Bu belediyeler adaletli mi yaptı? AK Partili, MHP’li, İyi Partili ve CHP’li kardeşlerimizin yakınlarını sözleşmeli personel olarak işe aldım. Bana terörist demeyen isimleri işe aldım. İstişare halinde sözleşmeli personel alımı yaptık. İstenen özelliklere göre mühendis ise mühendis seçtim. Adaletsiz bir seçim yapmadım. İlçe başkanınız bana terörist dedi.” diye konuştu.

AKYÜZ, "ÖYLE OLSAYDI BURADA BAŞKANLIK YAPAMAZDINIZ"

İyi Partili Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın "bana terörist dediniz" sözünün üzerine cevap veren AK Partili Serkan Akyüz, "O kelimeyi kullanmak istemiyorum. Buradakiler bizim abimiz dostumuz. Eğer öyle olsaydı bu ilçede başkanlık yapamazdınız" diye konuştu.

Serkan Akyüz 'Necattin Demirtaş, adaletli bir başkan değil!'
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *