Samsun Valiliği'nin Samsunspor için başlattığı yardım kampanyası için verilen banka hesap numarasına para yatıran taraftarlar büyük bir şok yaşadı. Yatırılan paradan işlem ücretinin kesilmesi "Yardımı Samsunspor'a mı yapıyoruz yoksa bu bankaya mı? sorunu akıllara getirdi.
Samsunspor'un yaşadığı maddi sıkıntıdan bir nebze kurtulması için Samsun Valiliği yardım kampanyası başlattı. Samsun Valiliği tarafından başlatılan yardım kampanyasına taraftarlar sessiz kalmazken para yatırmak için bankamatiklere gidenler bir şok yaşadı.
Bir bankanın saathane şubesine 60 TL yatıran bir taraftar yatırılan paradan toplam 5 tl işlem ücretinin kesilmesine bir anlam veremezken, yapılan yardımın Samsunspor için mi yoksa banka için mi yapılıyor diye serzenişte bulundu.
![Samsunspor'a Yapılan Para Yardımlarından Halkbank Para Kesince Taraftar İsyan Etti](https://www.gercektaraf.com/wp-content/uploads/samsunspora-yapilan--6b3a7e24ef5a758b2189.jpg)