Gerçek Taraf | Samsun Haber

Gerçek Taraf | Samsun Haber

Son Dakika Samsun Haberleri

Samsunspor Haberleri ve Gelişmeler

Samsun Güncel Haberleri

Yerel Haberler ve Analizler

Türkiye ve Dünya Gündemi

Bugün Samsun'da Yaşanan Olaylar

Samsun Hava Durumu ve Trafik Bilgileri

Son Dakika: Samsun'daki Sıcak Gelişmeler

Samsunspor Transfer Haberleri

Yerel Seçimlerde Samsun'un Gündemi

Gerçek haber halktan Taraf
35,9806 %0.25
37,3816 %-0.05
44,8214 %0.32
Ara
Gerçek Taraf / Samsun Haber SAMSUN Asiyad Başkanı Osman Yılmaz; 'Projelerimiz Samsun İçin'

Asiyad Başkanı Osman Yılmaz; 'Projelerimiz Samsun İçin'

 

ASİYAD'ın 32 yaşındaki genç başkanı Osman Yılmaz, İnternet Medya Grubu üyeleriyle sabah kahvaltısında bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Ankara'dan, Samsun'a bakıldığında şehrin son yıllarda büyük bir aşama kaydettiğinin net bir şekilde görüldüğünü ifade eden Yılmaz;'Samsun son yıllarda yapılan dev hizmetlerle büyük bir değişim yaşıyor. Bunda şehri yönetenlerin önemli katkısı olduğuna inanıyorum. Valisinden, belediye başkanlarına, bürokratlarından, yöneticilerimize kadar herkes taşın altına elini koymuş durumda. Tek eksiğimiz daha fazla birlik ve beraberlik daha fazla 'Biz' diyebilmek. Bunu başardığımızda inanın Samsun kısa zaman da çok büyük aşama kaydedecek' dedi.
 
PROJELERİMİZ SAMSUN İÇİN
Samsunlu olmaktan büyük onur duyduğunu, bunu da her yerde iftiharla söylediğini belirten Yılmaz;'Samsun Karadeniz'in incisi, Türkiye'nin göz bebeği şehirlerinden birisidir. Şehrin içinde yaşayanlar bunu zor görseler de özellikle gurbetteki Samsunlular bu şehrin kıymetini ve değerini çok daha iyi anlıyorlar. İşlerimiz gereği Ankara'da olsakta her fırsatta Samsun'a gelerek özlem gideriyoruz. Ankara'da, ASİYAD olarak hazırladığımız ve Samsunluların hizmetine sunulacak olan projelerimizi yakın bir zaman da faaliyete geçirmek istiyoruz. Bu sayede Samsunlular, başkente geldiklerinde 'İşte bizim küçük Samsunumuz' diyeceği mekanları oluşturmak için gayret ediyoruz.' diye konuştu.
 
BAKANLARIMIZ ÇOK BAŞARILI
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Samsun'a özel bir önem verdiğini bunu da son dönem de Samsun'a bakanlıklar vererek gösterdiğini sözlerine ekleyen Yılmaz;'Son 5 yıl da Samsunumuzun her dönemde bakanının olması çok özel bir durum. Şehrimiz de olimpiyatlar yapıldı. Bunda eski bakanımız Sayın Çağatay Kılıç'ın ciddi emekleri oldu. Şimdi ise Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan Samsunluların yeni bakanı olarak hizmet ediyor. Bunlar azımsanacak, küçümsenecek şeyler değil. Bir şehir de bakanın olması o şehrin kalitesini yükseltiyor. İnşallah Samsun bu dönem de de istediği hizmetleri alır ve büyümeye devam eder' şeklinde konuştu. 
Asiyad Başkanı Osman Yılmaz; 'Projelerimiz Samsun İçin'
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *