Gerçek haber halktan Taraf
36,4705 %0.08
38,2526 %0.19
92.260,06 %-3.323
2.500,59 %-7.993
3.442,33 -0,41
5.628,20 -0,41
Ara
Gerçek Taraf SAMSUN CHP'li Türkel, 'Tramvay ihalesi şaibeli mi?'

CHP'li Türkel, 'Tramvay ihalesi şaibeli mi?'

Türkel açıklamasının devamında başlanan tramvay hattı taşlama işi ile ilgili;

"Haziran, Temmuz, Ağustos aylarında bakım yapmayan Samulaş, okulların açılmasını bekleyerek Samsunlulara eziyet mi çektirmek istemektedir?

Hattın Üniversiteye kadar uzatılmasına rağmen 3 yıldır tramvay alımı yapmayan Samulaş yolcularının çektiği durumu görmüyor mu?

Raylı sistemin taşlanması işini Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseray firmasından emekli Ahmet Ulusoy’un firması Ditem Yapı’ya verildiği söylenmektedir. Açık ihale mi yapılmıştır yoksa ihale kanunun arkasına dolaşarak üç teklifle mi yapılmıştır. İşin bedeli kaç TL’dir?

Türkiye de ray taşlama aracının sadece Antalya ve Eskişehir Belediyelerinde olduğu bilinmektedir. Yapılan bu ihalede Antalya ve Eskişehir’den teklif alınmış mıdır?

Samulaş A.Ş Genel Müdürü Gökhan Beler ihaleyi alan Ahmet Ulusoy ile Kayseray’da birlikte çalışmış mıdır? 

Ahmet Ulusoy daha önce ray taşlama işi yapmış mıdır?

Ray taşlama işi ile ilgili teknik personel ve ekipmanı var mıdır?

Kamu vicdanı ve Samsunlular adına SAMULAŞ A.Ş’den ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’den cevap bekliyoruz" diye konuştu.

CHP'li Türkel, 'Tramvay ihalesi şaibeli mi?'
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *