Toplantıya AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nihat Soğuk, Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkanvekili Recep Kemal Certel, İl Kadın Kolları Başkanı Tuğçe Dağdemir Muslu, belediye başkanları, teşkilat üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
Açılış konuşmasını yapan AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, teşkilatın bütün kararlarını ortak akılla aldıklarını belirterek, “İlkadım’da büyük bir aile olduk. Hem gençlik kollarımız, hem kadın teşkilatımız hem de yıllardır emek veren büyüklerimizle birlikte bu davaya omuz veriyoruz” ifadelerini kullandı.
İlkadım’da Projeler ve Hizmetler Masaya Yatırıldı
Toplantıda İlkadım Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeleri içeren bir video sunumu gerçekleştirildi. Sunumun ardından söz alan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, görev anlayışlarının temelinde millete hizmet olduğunu vurguladı.
Kurnaz, “İlkadım’a olan sevdamızla gece gündüz çalışıyoruz. Bu görevleri makam için değil, milletimiz için üstlendik. Birlik ve beraberlik, tüm hizmetlerin üzerindedir. Tüm yol arkadaşlarımızla İlkadım’ın yarınlarına katkı sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla gönül bağımızı daha da güçlendirerek, ortak hedeflere birlikte yürüyeceğiz” dedi.
Kararlılık Mesajı Verildi
Toplantı, teşkilat mensupları arasında karşılıklı fikir alışverişi ve istişarelerin ardından sona erdi. Katılımcılar, birlik ve dayanışma içinde çalışmaların devam edeceği mesajını verdi.