Antalya Sinema Derneği’nin yeni başkanı, yapılan 3. Olağan Genel Kurul seçiminde Okan Dilek oldu. Tek listeyle gidilen seçimde, Dilek başkanlık görevini devralarak yeni dönem projelerini duyurdu.
Yeni Dönem Projeleri ve Hedefler
Okan Dilek, yaptığı açıklamada, önceki yönetime teşekkür ederek Antalya’nın sinema kimliğine değer katmak için çalışacaklarını belirtti. Yeni dönemdeki öncelikli hedeflerden biri, AB projelerinin hızlıca hayata geçirilmesi. Ayrıca, Antalya’nın geniş bir açık hava stüdyosu olduğunu vurgulayan Dilek, bu potansiyeli ulusal ve uluslararası yapımlar için daha etkin kullanmayı hedeflediklerini söyledi.
Sinemaya İlgi Duyan Gençler İçin Destek
Dilek, Antalya’da faaliyet gösteren cast ajansları ve oyuncu atölyeleriyle iş birliği yapacaklarını belirtti. Genç yeteneklere destek olmak ve onların umutlarını canlı tutmak, yeni dönemin önemli hedefleri arasında yer alıyor.
Tiyatro ve Sinema Deneyimi Devam Ediyor
Başkanlık görevine ek olarak tiyatro çalışmalarını sürdüren Okan Dilek, Antalya’da çekilen dizi ve filmlerde kısa roller alarak deneyim kazanmaya devam ediyor. Derneğin faaliyetlerinin sosyal medya üzerinden takip edilebileceğini ifade eden Dilek, yeni yönetim kurulunun deneyimli isimlerden oluştuğunu vurguladı.
Antalya Sinema Derneği Yeni Yönetim Kadrosu
- Başkan: Okan Dilek
- Üyeler: Kenan Değer, Deniz Akgün, Ersin Bekler, Jale Şimşek
Antalya Sinema Derneği, yeni yönetimiyle birlikte projelerini hayata geçirerek kentin sinema alanındaki potansiyelini artırmayı hedefliyor.