Mersin'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine sosyal medya üzerinden hakaret ettiği iddia edilen A.E.Ş. tutuklandı.
A.E.Ş. Gözaltına Alındı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine yönelik sosyal medyadan hakaret ve iftira içerikli sözler sarf ettiği iddia edilen A.E.Ş., Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Adliyeye Sevk Edildi
Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen A.E.Ş., çıkarıldığı mahkemece 'hakaret, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek' suçlarından tutuklandı.
Mersin'de yaşanan olayda, A.E.Ş.'nin sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı ve ailesine hakaret içeren paylaşımlar yaptığı belirtiliyor. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve gerekli adımların atılacağını açıkladı.